Bekijk de Demo Bezoekersregistratie & condoleanceregister

Bezoekersregistratie en condoleanceregister

Bij uitvaarten mogen op dit moment maximaal 100 personen aanwezig zijn in een binnenruimte en maximaal 250 personen buiten. Voor beide geldt een verzoek tot registratie. Speciaal voor de uitvaartbranche ontwikkelde Zorgna daarom een registratiemodule die extra veiligheid biedt voor u, uw medewerkers en de bezoekers. Daarnaast kunt u het traditionele condoleanceregister vervangen door een geheel digitaal systeem.

Hoe werkt het?

Met de registratiefunctie van Memori.nl kunnen bezoekers zich registreren op een tijdstip dat het hen goed uitkomt: thuis na ontvangst van de rouwkaart óf bij de uitvaart zelf. Hiervoor kunt u op de rouwkaart een link plaatsen en eventueel een QR-code. Deze code is met een moderne telefoon direct te scannen zonder app. Voor iedereen die zich niet thuis heeft geregistreerd, kunt u bij de uitvaart een display plaatsen met de link en de QR-code. Pen en papier zijn dus niet meer nodig!

* Bezoekers registreren zich wel op vrijwillige basis. Als een bezoeker weigert gegevens achter te laten, dan mag de toegang niet geweigerd worden.

Test de module!

Activeer uw camera en richt deze op de QR-code (moderne telefoons hebben geen QR-app meer nodig!)

Mocht het niet mogelijk zijn om uw camera te gebruiken, dan kunt u gebruik maken van de volgende knop:

Bekijk de Demo

* Met dit voorbeeld krijgt u een idee hoe de registratiefunctie werkt.

AVG én GGD bron- en contactonderzoek

Na de uitvaart kan van alle registraties een overzicht/condoleanceregister worden uitgeprint en worden overhandigd aan de familieleden. De ingevoerde telefoonnummers zijn uit dit overzicht verwijderd in verband met de wet op de privacy. Wanneer de GGD een bron- en contactonderzoek wil doen, kunnen ze via u contact opnemen met ons. Wij verstrekken dan de volledige lijst aan de GGD voor het onderzoek. Voor u betekent het een (AVG-) verantwoording minder.

Uw dienstverlening staat voor ons centraal

Zorgna vindt het belangrijk ondernemers te ondersteunen bij hun persoonlijke uitvaartzorg. Daarom hebben wij de registratie en het tekenen van het condoleanceregister gekoppeld aan úw dienstverlening. Door het tonen van uw logo tijdens het registratieproces, is het voor bezoekers van de uitvaart direct duidelijk dat u de dienstverlener bent. Mochten er vragen zijn dan is dit heel functioneel en tevens brengt u uw dienstverlening op een moderne manier onder de aandacht van potentiële klanten.

Koppeling met Memori.nl?

Wanneer u wilt starten met deze dienstverlening kunt u ervoor kiezen om deze meteen te koppelen aan Memori. Hier kunnen mensen naast het tekenen van de bezoekersregistratie en het condoleanceregister ook een persoonlijke reactie achterlaten op www.memori.nl . Wilt u alléén gebruik maken van een bezoekersregistratie, dan kan dat met een speciaal account.

Kosten

Uitvaartorganisaties die gebruikmaken van Memori.nl kunnen bij iedere Memori kosteloos ook een bezoekersregistratie aanmaken. Uitvaartorganisaties die uitsluitend van de registratiemodule gebruik willen maken, betalen slechts €129,- per jaar voor een onbeperkt aantal registraties.

Ik wil de bezoekersregistratie gaan gebruiken!

Neem contact met ons op.

    * - Velden met een * zijn verplicht