Nabestaandendesk: waardevolle dienstverlening ná de uitvaart

Na een overlijden worden nabestaanden geconfronteerd met vele zaken die afgehandeld dienen te worden. Dat weet u als geen ander. Mogelijk heeft u in het verleden hiervoor ook al onze uitgave Zorgen erna ingezet en ons eerste digitale platform Nabes.nl al gebruikt. Voor uw klanten die zaken het liefst digitaal afhandelen gaan we nu nog een stap verder met Nabestaandendesk. Hiermee ondersteunt u de familie ook tot ver na de uitvaart met een praktisch en zeer compleet online dossier voor de afwikkeling van een nalatenschap, maar koppelt u deze dienstverlening ook helemaal aan uw organisatie.

Ontdek wat Nabestaandendesk voor uw organisatie kan betekenen

Nabestaandendesk is een zelfstandig product van Zorgna, maar wordt voor een deel ‘gevormd’ door uw eigen organisatie. De manier waarop u of uw uitvaartverzorgers het aanbieden en hoe het is geïntegreerd in uw website is onderdeel van uw nazorg en het totale concept. Door uw toelichting, presentatie en praktische ondersteuning creëert u samen met ons uw eigen Nabestaandendesk. Met de (nieuwe) naam, uw dienstverlening, ons platform en onze ondersteuning kan daarom een krachtig samenspel ontstaan waarmee u uw klant tot ver na de uitvaart ondersteunt, zonder dat u daar zelf zorgen over hoeft te hebben.

“ Vernieuwd, verbeterd en in huisstijl ”

Nabes vernieuwd naar nabestaandendesk

Zorgna, de bedenker en ontwikkelaar van Nabes, waarvan Nabestaandendesk de opvolger is geworden, wil de nazorg verbeteren samen met uitvaartondernemers. In Nabestaandendesk is daarom niet alleen de huisstijl toegevoegd, maar is ook de opzegservice verder verbeterd en zijn talloze nieuwe features voorbereid voor de toekomst. Ook is het platform nog beter afgestemd op het gebruik van de verschillende nazorgproducten van Zorgna en uw dienstverlening.

Vraag een proefpakket aan

 

Nabestaandendesk + Zorgen erna

Gebruik de uitgave Zorgen erna samen met Nabestaandendesk! De toekomst wordt steeds digitaler waardoor mensen het ook fijn vinden een online platvorm te kunnen gebruiken. Door zowel de boekjes Zorgen erna als Nabestaandendesk beschikbaar te hebben, kunt u alle nabestaanden een persoonlijke en op maat gesneden dienst aanbieden. Breid uw nazorg nog verder uit door enkele weken na de uitvaart ook de uitgave Verlies af te geven of op te sturen voor emotionele ondersteuning.

 

‘Uw’ Nabestaandendesk is onze zorg!

Wanneer u start met Nabestaandendesk voor uw organisatie richten wij voor u voor een professioneel account in en bieden u en de nabestaanden support. Zo kunt u uw dienstverlening op eenvoudige manier verlengen zonder dat u er veel zorgen over hoeft te hebben.

Combinatie aanbod, meer informatie en demo-pakket

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang meer informatie, een gratis demo-pakket van Nabestaandendesk en een combinatie aanbod voor Nabestaandendesk en Zorgen erna.

    Ik heb al een persoonlijk prijsaanbod gehad: JaNee

    * - Velden met een * zijn verplicht

    ** - Uw emailadres wordt tevens gebruikt om mee in te loggen