Zorgen erna & Nabestaandendesk een krachtige combi!

De uitgave Zorgen erna, ontwikkeld om nabestaanden te ondersteunen bij de afwikkeling van de nalatenschap, is voor veel uitvaartondernemers een vertrouwd begrip. Het digitale platform Nabestaandendesk, de online aanvulling van de uitgave, is met zijn vele handige functies een innovatief nazorg-product. Door deze twee producten samen in te zetten, de zogenaamde ‘hybride’ oplossing, ondersteunt u nabestaanden nog beter en wordt uw zichtbaarheid verder vergroot.

Contact opnemen

De hybride oplossing: nazorg voor de héle familie!

Door bij elke uitvaart zowel het boekje als een digitaal dossier aan te bieden, bereikt u nabestaanden van alle leeftijden, digitaal vaardig of niet. Zo kan bijvoorbeeld de overblijvende partner het boekje gebruiken en de kinderen samen het Nabestaandendesk dossier.

Contact opnemen

Voordelen voor de familie:

 • Papieren uitgave voor minder digitaal vaardige personen
 • Digitaal dossier met vele handige functies
  • Afstemming op persoonlijke situatie
  • Samen dossier delen
  • Interactieve checklist
  • Opzegservice

Voordelen voor u:

 • Uw nazorg 9-12 maanden na de uitvaart nog zichtbaar
 • Met de combinatie bereikt u álle familieleden, digitaal vaardig of niet
 • Nabestaandendesk wordt gepersonaliseerd en is dus helemaal onderdeel van úw organisatie
 • U betaalt alleen voor dossiers die ook werkelijk worden geactiveerd

Verleng uw dienstverlening tot ver na de uitvaart

Na de uitvaart wordt het contact tussen u en de familie vaak minder. Voor de nabestaanden breekt dan echter een periode aan waarin veel zaken geregeld moeten worden. U kunt de nabestaanden hierin blijvend ondersteunen tot ver na de uitvaart.

Contact opnemen

 

Hoe werkt het?

Alle families ontvangen van u een speciale uitgave van Zorgen erna en u zet een online dossier voor hen klaar. De speciale uitgave van het boekje bevat uitleg over de activatie en het gebruik van Nabestaandendesk. De familie kan zelf activeren en inloggen en anderen voor het dossier uitnodigen. Bij eventuele problemen biedt Zorgna support.

Mocht een familie het online dossier niet activeren, dan betaalt u het ook niet! Het aanmaken van de dossiers, het aantal geactiveerde dossiers en het aantal resterende gereserveerde dossiers (credits) zijn eenvoudig te bekijken via de beheeromgeving.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit product of een demo-account, vult u onderstaand formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Velden met een * zijn verplicht