Bekijk de website

Nederlands grootste online herinneringsplatform

Wanneer iemand er niet meer is, komen er veel herinneringen naar boven. Bij de directe nabestaanden, maar zeker ook bij familieleden, vrienden, bekenden of zelfs collega’s van de overledene en de nabestaanden. Het is fijn om al die herinneringen in de vorm van foto’s en verhalen te kunnen verzamelen, bewaren en delen. Voor altijd en overal. Daarom is er Memori.

Alle herinneringen. Voor altijd en overal.

Nabestaanden, familieleden, vrienden, bekenden en collega’s overal ter wereld kunnen heel makkelijk op Memori reacties, foto’s en andere herinneringen plaatsen. Zo groeit Memori uit tot een waardevolle plek, die een uniek en onvergetelijk beeld van iemands leven laat zien. Als uitvaartondernemer maakt u dit mogelijk, door Memori aan te bieden aan uw klanten. Door uw logo overal te tonen, maken we duidelijk dat uw organisatie deze bijzondere dienstverlening aanbiedt.

Onvergetelijk herinneringsalbum voor uw klanten

Naast het online platform waarop alle herinneringen worden verzameld, kunnen nabestaanden alle reacties, foto’s, verhalen en herinneringen downloaden en zelf een onvergetelijk en tastbaar herinneringsalbum samenstellen.

 

Praktische informatie rondom de uitvaart

Memori is niet alleen een herinneringsplatform met blijvende waarde voor nabestaanden. Ook kunt u Memori rondom de uitvaart inzetten om praktische informatie te delen met bezoekers. Denk aan een routebeschrijving, tijden, foto’s etc.

“ De toekomst in uitvaartdienstverlening”

Zorgna, de bedenker en ontwikkelaar van Memori, staat voor innovatie in de nazorg samen met uitvaartondernemers. Uw rol als uitvaartondernemer is cruciaal voor mensen die met een groot verlies worden geconfronteerd. In het uitvaarttraject, maar ook bij het leren omgaan met verlies. Met Memori maakt u uw dienstverlening nóg waardevoller, door uw klanten een blijvende herinnering te bieden.

Begin met Memori

 

Memori + Verlies / dag lieve

Gebruik de uitgave van Verlies of Dag lieve samen met Memori. Deze combinatie werkt als een fijne ondersteuning bij het na traject van verlies. De toekomst wordt steeds meer digitaal waardoor mensen het ook fijn vinden een digitaal platform te kunnen gebruiken.

 

Samen groeien.

Benieuwd wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Contact