Online hulp bij afwikkeling 

 van een nalatenschap 

overzicht geeft rust

Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. En dat terwijl het hoofd van de nabestaanden daar meestal helemaal niet naar staat. Met Nabes hebben nabestaanden de mogelijkheid om de afwikkeling van een nalatenschap zo makkelijk en compleet mogelijk online te regelen. In een zelfgekozen tempo bovendien en desgewenst samen met anderen.

Snel & eenvoudig:

Binnen enkele minuten online

Gewoon goed geregeld

Via een online dossier, checklists, een handige opzegservice, tips en adviezen weten nabestaanden zeker dat ze niks vergeten en dat ze alles gewoon goed regelen. Natuurlijk respecteren wij de privacy van uw klanten. Naast een naam en e-mailadres hoeven er geen financiële of persoonlijke gegevens ingevuld te worden.

Exposure voor uw onderneming

Met Nabes besparen uw klanten tijd, geld en creëren ze overzicht. Dat geeft rust. Door Nabes in uw huisstijl aan te bieden of te voorzien van uw logo, maken we duidelijk dat uw organisatie deze bijzondere dienstverlening aanbiedt.

voordelen op
een rij

  • Persoonlijk online dossier
  • Handige opzegservice
  • Tips & adviezen
  • Bespaart tijd en geld
  • Zeker weten dat er niks wordt vergeten
  • Aangeboden door u als uitvaartverzorger

De toekomst in uitvaartdienstverlening

Zorgna, de bedenker en ontwikkelaar van Nabes, wil de nazorg verbeteren samen met uitvaartondernemers. Uw rol als uitvaartondernemer is cruciaal voor mensen die met een groot verlies worden geconfronteerd. In het uitvaarttraject, maar ook bij het leren omgaan met verlies. Met Nabes maakt u uw dienstverlening nóg waardevoller, door klanten praktische online ondersteuning te bieden bij het afwikkelen van een nalatenschap.

Ervaar Nabes Zelf

Wilt u zelf zien en ervaren wat Nabes voor uw klanten kan betekenen? Neem contact op voor een gratis proefaccount en ontdek of Nabes ook past binnen uw onderneming.

Start nu met Nabes

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen. Gebruik het contactformulier of bel 0485 - 51 27 27.